påreisefot.bloggnorge.com

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Utflukt gone wrong

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 28. august , 2014

Hei.

I dag har vi hatt enda en forelesning med kulturhistorie. Det er så interessant å høre. Foreleseren vår er kjempe dyktig og har sinnsykt mye kunnskap om alt mulig. På slutten av skoledagen var vi på en liten utflukt. Vi så på to templer som var nesten 2200 år gamle, og skulle egentlig se på en kirke, men kom ikke inn fordi vi hadde for lite klær på. Her skal man dekke til skuldre og knær for å komme inn i kirkene og vatikanet. Så det var litt kjedelig, siden det er så varmt for tiden.

IMG_0369
IMG_0374
Herkules tempelet
IMG_0378
IMG_0379
Kirken vi skulle inn i.
IMG_0370
IMG_0359
I går tok vi et lite avbrekk fra lesingen, for å kjøpe is. Kjempe mye utvalg, men vi valgte uheldigvis feil plass å kjøpe is på. De har kjempe god is her, men ikke denne gangen.



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "påreisefot.bloggnorge.com" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.