påreisefot.bloggnorge.com

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Firenze i bilder

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 16. september , 2014

Hei og hopp!

Det har vært litt travelt her i gården for tiden, med bytting av leilighet 2 ganger, skole og lite søvn. Vi hadde ikke internet i den andre leiligheten vi var i, så har ikke fått blogget om Firenze enda.

Men Firenze, for en flott by. Vi var der bare i 3 dager, men den byen var kjempe flott, og vi fikk sett den fra de fineste stedene. Vi spiste god mat hele helgen, blant annet; verdens beste sandwich og ikke minst verdens beste ostekake.
IMG_5795
Utsikten fra taket på hotellet vi bodde på.
IMG_0547
Vi spiste som sagt verdens beste sandwich, vi kunne velge alt vi ville ha på. Fy søren så mett vi ble.
IMG_5851
Vi gikk også opp 85 meter, over 400 trappetrinn. Vi fikk se en fantastisk fin utsikt over store deler av Firenze. Fantastisk flott.
IMG_5857
IMG_5868
På søndagen gikk vi til en kirke oppe i åsen. Husker ikke helt hva den heter, men fy for en utsikt det var der. Den var enda bedre enn på lørdagen.
IMG_5883
IMG_5880
IMG_5893
IMG_5897
IMG_5903

IMG_5908

IMG_5910

IMG_5911



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "påreisefot.bloggnorge.com" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.