påreisefot.bloggnorge.com

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Frem til i dag

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 23. august , 2014

Hei.

Vi begynner å komme oss til rette i leiligheten. Vi har fått handlet inn mye mat vi ikke vet helt hva er. Vi bor veldig sentralt, rett i nærheten av Pantheon, så vi spaserer til alt vi gjør. Det er en kjempe fin måte å bli kjent med denne herlige byen på. Uansett hvor vi går, støter vi på nye kirker eller andre store flotte bygninger. Det er så mange flotte sidegater og søte små sjarmerende pizzaria at man aldri kan gå lei.

IMG_0239

IMG_0247

Denne flotte bygningen Pantheon, går vi fordi hver dag når vi skal til skolen. Det kryr av turister uansett om det er morgen eller kveld.

IMG_0243

Første kvelden var det velkomstmiddag rett ved skolen på denne flotte restauranten. Den var skikkelig koselig og de hadde knallgod pizza og god vin.
I går etter velkomstmøtet på skolen, gikk vi en gjeng og spiste pasta til lunsj. Det beste med det var at du kjente at det var helt fersk pasta, nylaget. Kjempe godt.

Nå skal vi ut og bli enda mer kjent i området.



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "påreisefot.bloggnorge.com" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.