påreisefot.bloggnorge.com

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Firenze tur

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 4. september , 2014

Hei

Nå har vi begynt å komme inn i hverdagen her i Roma. Vi koser oss med god mat hver dag og sol. Vi er frelst av Pasta og kyllingsalat. Alle grønnsakene her er fantastisk god og fersk. Vi klager ikke.

Siden sist har vi lært oss mye italiensk og klarer likevel ikke å skjønne hva folk prøver å spørre oss om 100%, men det kommer vel snart. Vi har jo bare vært her i 2 uker, fremdeles 9 uker til vi kommer hjem.

På forrige Fredag tok vi oss en tur ut, for å teste utelivet i Roma. Det var artig. Fikk selvsagt mange fine bilder og minner.
IMG_0419
Vi måtte jo selvsagt bruke kart for å finne veien frem til utestedene
IMG_0434
Det er altfor mange bra folk her. Koser oss litt for mye

I helgen reiser vi på tur til Firenze med nesten alle studentene. Det blir nok kjempe kjekt. Gleder meg iallefall veldig.
Poster bilder når vi kommer hjem.

Ha en fin helg!



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "påreisefot.bloggnorge.com" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.