påreisefot.bloggnorge.com

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Utflukt til Castel Sant` Angelo og sånn

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 21. september , 2014

Hei.

På Onsdag var vi en gjeng fra skolen og lærere som var på utflukt til Castel Sant` Angelo. Det var veldig kjekt og veldig varmt, ikke minst. På toppen av bygningen var det et slags tak man kunne gå på, det ble selvsagt til en photoshoot. Vi er trossalt turister, eller hva? Vi skulle egentlig inn i Peterskirken også, men en lenger kø har jeg aldri sett før. Så vi utsatte det til en annen gang.
IMG_0740
IMG_0757
IMG_0762
088
IMG_0728
Ellers har vi vært litt ute på vift og kost oss masse de siste ukene. Gjerne et glass vin, middag ute eller en tur på Campo de Fiori. Vi såg selvsagt Norge-Italia kampen, men var ute på irsk pub da, så vi var ikke omringet med italienere.
IMG_0643IMG_0691IMG_0774IMG_0789
På fredag var vi på Aperitivo kveld igjen, nesten alle fra skolen var med. De hadde knallgod mat-buffet og ikke minst vin. Kjempe fin kveld med flotte mennesker.
IMG_0792



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "påreisefot.bloggnorge.com" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.