påreisefot.bloggnorge.com

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Utflukt til Palatin og Forum Romanum

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 27. august , 2014

Hei

I dag har vi vært på vår første utflukt. Vi reiste til Palatin og Forum Romanum, som ligger rett ved Colosseum. Vi har ikke sett Colosseum før nå, så det var fint å få litt tid. Da slik at vi fikk tatt litt bilder, siden vi beregnet så god tid.
IMG_5713

IMG_5743
Utflukten var veldig interessant. Det var gøy å se, men vanvittig varmt. Selvsagt har det vært over 30 grader. Så det å gå ute i steikende sol, ble litt mye på slutten. Så vi avsluttet med en lunsj ilag, alle sammen.
IMG_5757

IMG_5749

IMG_5735
Konstantin buen
Bildene under er fra Palatin
IMG_5761
Vi kunne se Colosseum fra Palatin
IMG_5762
IMG_5769
IMG_5778
Bildene under er fra Forum Romanum
IMG_0358
IMG_5791

IMG_0353

IMG_5786



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "påreisefot.bloggnorge.com" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.