påreisefot.bloggnorge.com

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Abito a Roma

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 26. august , 2014

Hei.

I dag hadde vi får første leksjon med italiensk. Det var veldig kjekt og vi lærte veldig mye på kort tid. For et fint språk, men kjenner det er vanskelig å legge spansk grammatikk fra seg, mens man lærer et helt nytt språk. I morgen er det første utflukten med skolen, krysser fingrene for at jeg ikke forsover meg, siden vi skal til Forum Romanum.
IMG_0319
IMG_0316
I første friminutt fikk alle en gratis kaffe på kaffebaren rett ved skolen. Knallgod.
IMG_0326
I dag var det endelig tid for Taco. 3 godt fornøyde jenter. Det er kjempe dyrt med taco her, og det finnes nesten ingen steder, så vi vet hva ønsker vi skal komme med når familie kommer på besøk.

Etter middag stakk meg, Nina og Anne-Maren på shopping. Vi har funnet fort ut at man trenger godt med shortser og t-skjorter når det er så varmt. Ikke vil vaskemaskinen vår samarbeide så mye heller, da den bruker mange timer på å varme opp vann før den starter. Da måtte det til med et lite innkjøp.
IMG_0331
IMG_0334

Nå er det lesing på gang i leiligheten, må gjøre oss klar for utflukt i morgen.



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "påreisefot.bloggnorge.com" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.