påreisefot.bloggnorge.com

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Hektiske dager

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 25. august , 2014

Hei.

Det er sol og 29 grader i denne flotte byen. I dag har vi hatt vår første dag på skolen. Vi hadde 3 timer i et ganske så varmt rom, uten aircondition, så vi var glad vi bare hadde 3 timer i dag. Lærerikt var det iallefall. Vi har lært mye på de korte timene og ser frem til nye dager med mye mer historie.
Vi har gjort veldig mye forskjellig siden forrige innlegg ble lagt ut.

På Lørdag gikk meg og to av de jentene jeg bor med, Nina og Anne-Maren på vandring fra leiligheten, til Vatikanstaten. For en flott tur vi hadde. Skal legge ut mange bilder. Det endte opp med at vi gikk oss vill i 1,5 time når vi skulle hjem, fordi vi hadde et dårlig kart med oss. Vi kom heldigvis tilbake tidsnok til å gjøre oss klar, før vi skulle møte resten av studentene på Aperitivo kveld i gamlebyen.

IMG_5659
IMG_5665
IMG_5673
Her poser meg og Nina foran Vatikan!
IMG_5692
Nina og Anne-Maren foran fontenen i Piazza Navona
IMG_0273
På kvelden på Lørdag var vi på Aperitivo kveld. Det begynte å regne litt, så alle kjøpte seg en paraply såklart. Nina var heldig og fikk den rosa.
IMG_5711
I går reiste vi på strandtur til Anzio, en by som ligger 1 time med tog utenfor Roma. Det var en kjempe fin by.
IMG_0292
IMG_0282
Det ble et litt langt innlegg, men vi gjør så mye hele tiden.



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "påreisefot.bloggnorge.com" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.