påreisefot.bloggnorge.com

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Sjokoladefestival

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 10. oktober , 2014

Hei.

I dag har meg, Anne-Maren, Ingvild og Karoline tatt turen fra Roma til Marino for å gå på sjokoladefestival. Det er en liten by som ligger ca 30 min utenfor Roma med tog. Vi storkoste oss skikkelig med et flott syn av masse god sjokolade og kreativitet. Vi ble veldig satt ut når vi såg det, og visste virkelig ikke hva vi skulle kjøpe. Vi fikk veldig mange forskjellige smaksprøver og følte at vi fikk nok bare ved det. Vi måtte selvsagt kjøpe oss noe godt likevel.
IMG_6028IMG_6013

IMG_1022IMG_1023
IMG_1030

IMG_1031
Da vi var på vei til togstasjonen igjen, var vi så heldig at vi såvidt fikk med oss slutten på solnedgangen. Det var fantastisk flott. Marino var en kjempe koselig, liten og rolig by. Vi angrer ikke et sekund på at vi reiste.
IMG_6030IMG_6034

IMG_6042
Etter vi hadde kommet til stasjonen i Roma bestemte vi oss for å prøve ut en restaurant som visstnok skulle ha verdens beste pizza – det var helt rett. Det var en av de beste pizzaene jeg har smakt siden jeg kom hit, og jeg har smakt et par.
IMG_1052



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "påreisefot.bloggnorge.com" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.