påreisefot.bloggnorge.com

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Høstferien!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 9. oktober , 2014

Hei!

Siden sist har vi hatt mye å gjøre. Vi har levert inn vår første kvalifiseringsoppgave, og fått enda en utlevert.
Forrige uke hadde vi høstferie. Jeg tror de fleste nøt den fullt ut. Jeg var så heldig og fikk besøk av mamma. Det var så deilig å se hun igjen og vi nøt uken med masse god mat og litt omvisning i byen.
IMG_5920

IMG_0903

Senere den uken reiste jeg hele veien fra Roma til Villach, i Østerriket. Jeg reiste for å besøke kjæresten min, siden det var ferie og han har flyttet dit for å studere. Vi hadde en kjempe fin helg i en veldig fin by. Jeg fikk veldig følelsen av norsk-natur siden det var så mange fjell rundt og litt kjøligere enn det er i Roma for tiden.
IMG_59569
IMG_5945
På vei til Villach måtte jeg innom Venezia. Jeg var heldig som var der på den fineste tiden, om morningen. Her ser dere noen bilder.
IMG_5941

IMG_5933

IMG_0941

For noen dager siden fikk jeg en gøy mail fra kulturakademiet, som er de jeg reiser med hit. Jeg hadde vunnet instagram konkurransen deres, så jeg hadde vunnet fly tur-retur til enten Berlin eller Paris. Gleder meg allerede. Bildet under var det jeg vant med.
IMG_0705



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "påreisefot.bloggnorge.com" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.